Frisør Ego | Balayage - den mest populære hårtrend
Jernbane Allé 90
2720 København

[email protected]
32 12 10 11
  • Mandag

    Lukket

  • Tirsdag

    9 - 20

  • Onsdag

    9 - 18

  • Torsdag

    9 - 18

  • Friday

    8 - 18

  • Lørdag

    (lige uger) 8 - 14

  • Søndag

    Lukket

Balayage – den mest populære hårtrend

Frisør Ego | Balayage - den mest populære hårtrend

Balayage – den mest populære hårtrend

Frisør Ego | Balayage - den mest populære hårtrend

BALAYAGE – ALT OM DEN POPULÆRE HÅRTREND

For kunder, der efterspørger hårfarve, der ser naturligt sollysnet ud, har balayage længe været de professionelles foretrukne teknik. Hvad er egentlig forskellen på de traditionelle reflekser og disse nye teknikker alle taler om? Hvordan kan vi frisører forklare balayage hårfarve til kunder klart og kortfattet? Denne artikel giver svar på de vigtigste spørgsmål, som vi regelmæssigt bliver stillet.

HVAD BETYDER BALAYAGE?

Ordet er fransk og betyder “strøg”, og dækker over en fremgangsmåde, hvor frisøren maler farven med en pensel direkte på håret, og opnår en langt mere naturlig farve uden den store kontrast, som kommer ved reflekser.
Traditionelt bruges papirer til at adskille sektioner af hår ved refleks teknikker, mens balayage  (fra det franske ord ” balayer “, der betyder “at feje”) involverer frihåndspåføring. At arbejde med denne teknik og påføringsmetode kræver ekspertise og erfaring – En ekspertise som kun frisører med særligt gennemførte kurser, har erfaring i.

Frisør Ego | Balayage - den mest populære hårtrend
Frisør Ego | Balayage - den mest populære hårtrend

MEN HVORFOR ER BALAYAGE SÅ POPULÆR?

Fordi det ser naturligt ud, og der ikke er nogen synlige stribede hår sektioner. Dette giver resultatet en blød, elegant og levende farve, der ser naturlig ud. Håret er lysnet med en blandet kontrast mellem rødderne og spidserne.
Når vi forklarer fordelene ved hår teknikken, fremhæver vi altid denne  faktor. Vores kunder finder ofte en balayage mere betryggende end én overordnet farve, fordi der ikke er nogen tydelige overgange. Dette er grunden til, at denne teknik har vundet så stort popularitet blandt vores modebevidste kvinder. Det er den ultimative farveteknik og tidens hotteste trend.

DEN OMVENDTE BALAYAGE

Hvad med at gå fra lys til mørk?  Kan balayagehår være mørkere end grundfarven? Ja! Og det kaldes nogle gange en omvendt balayage. Tilføjelse af mørkere toner giver mere fylde og dimension til håret, og tiltrækker mere opmærksomhed til de lysere sektioner – ligesom en skygge får lyset omkring det til at se lysere ud.

Eller ring 32 12 10 11

HVILKEN HÅRFARVE KAN BRUGES TIL BALAYAGE

Den mest almindelige hårfarve som vores kunder efterspørger, er lysere nuancer der får håret til at se naturligt sollysnet ud. til denne metode bruger vi komplementære kølige og varme toner afhængigt af grundfarven.

Mange antager, at balayage hår altid er fra brunt til blond. Men en balayage til blonde nuancer er ikke den eneste måde, teknikken kan bruges på. Der er så mange variationer at tilbyde, blot ved at skifte fra en kølig til en varm tone eller omvendt ved brug af balayage. Bring kølige lyserøde toner ind i en varm blond base, for eksempel til en rosegold balayage. Eller en varm brun base  med karamel eller bronze for at skabe et perfekt look til efteråret.

Frisør Ego | Balayage - den mest populære hårtrend

HVOR MEGET KOSTER EN BEHANDLING?

Priserne varierer afhængigt af salonen, men den vigtigste faktor er frisørens ekspertise og professionelle dygtighed

Ikke alle frisører udfører disse behandlinger, da det kræver særlig træning og uddannelse. I Frisør Ego er du i trygge hænder, da vi alle er erfarne i disse behandlinger. Tal med os om dine ønsker, så kan vi sammen skabe det perfekte resultat.

Se vore priser her