• Mandag

  Lukket

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  8 - 18

 • Lørdag

  (lige uger) 8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Balayage / Ombré / babylights

  /  Inspiration   /  Balayage / Ombré / babylights

Balayage / Ombré / babylights

Den hotteste trend, men hvad er det og hvad er forskellen. Ordet er fransk og betyder “strøg”, og dækker over en fremgangsmåde, hvor frisøren maler farven med en pensel direkte på håret, og opnår en langt mere naturlig farve uden den store kontrast, som kommer ved reflekser.

Farven males ikke helt op til rødderne, men lægges så den i stedet går fra lysest til lidt mørkere op mod rødderne – dog med en divergens i farven, der er mindre markant, end vi har set med ombre. Resultatet er super smukt og meget nemt at vedligeholde og man kan enten bruge sin egen mørkere bund eller farve bunden med en nuance mørkere.

Tendensen vinder større og større indpas i danske saloner i disse år, men har mere end 20 år på bagen. Udbredelsen hænger sammen med, at flere og flere kendte kvinder med misundelsesværdigt hår lufter det naturlige (men farvede) look.

Babylights:

Babylights er ultra tynde og raffinerede highlights, skabt til at efterligne den smukke og flerdimensionelle hårfarve, man ser hos børn. For at skabe babylights, laves der ultrafine vævninger, med ganske små passeér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blander sig smukt med grundfarven i håret. Vi kender det tidligere som foliestriber, reflekser mm. Forskellen er de små, tynde vævninger og meget tætte passer, som skaber et meget smukt og naturligt resultat.

Ombré:

Ordet stammer fra fransk og betyder skygge. Dog er teknikken Ombré blevet mere en ret skarp fade fra mørkt til lyst. Teknikken fungerer bedst på brunetter og er henvendt til den kunde som ønsker en tydeligere farvebehandling hvor farven er mere kontrastfyldt. Vi ser denne teknik mere i Hollywood end herhjemme, da vi i skandinavisk regi ofte ønsker et mere naturligt look, hvorimod stjernerne på den røde løber ofte er mere vovede og stylede.

Ikke alle frisører udfører disse behandlinger, da det kræver særlig træning og uddannelse. I frisør Ego er du i trygge hænder, da vi alle er erfarne i disse behandlinger. Tal med os om dine ønsker, så kan vi sammen skabe det perfekte resultat.