• Mandag

  9 - 18

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  9 - 18

 • Lørdag

  8 - 14

 • Søndag

  Lukket

VELKOMMEN TILBAGE TIL TRINE

  /  Nyttig viden   /  VELKOMMEN TILBAGE TIL TRINE

VELKOMMEN TILBAGE TIL TRINE

Et ordsprog siger, alt godt kommer til den som venter. Vi har ventet længe på at finde den helt rette pige til at joine vores skønne team. Vi vil ikke nøjes, vi vil have den rette som passer ind. Som er dygtig, professionel, faglig, smilende, smittende, kollegial, sjov, pligtopfyldende med masser af energi og som kan lave det lækreste hår. De hænger ikke på træerne, men vi har plukket den dejligste og kan fortælle at Trine kommer tilbage til os 1. Maj.

Vi glæder os til at få en skøn kollega tilbage til os. Skynd jer ind og book en tid allerede nu http://www.frisoer-ego.dk