• Mandag

  9 - 18

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  9 - 18

 • Lørdag

  8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Ændrede vilkår ved studsninger

  /  Nyttig viden   /  Ændrede vilkår ved studsninger

Ændrede vilkår ved studsninger

Vi har besluttet at ændre i vores vilkår ved gratis studsninger, da vi oplever store udfordringer med at planlægge vores lister, da studsningerne ofte blokerer for reelle klippe/farvetider. Dette er for at optimere vores lister, så vi samtidig kan frigive flere tider til jer og imødekomme jeres mange efterspørgsler.

Fremadrettet er det selvfølgelig stadig muligt at benytte sig af vores service med en tilretning af kanter indenfor 3 uger fra selve klipningen. Dog skal denne studsning bookes i butikken ved endt behandling og bliver ikke længere tilgængelig på onlinebookingen. Hvis man bliver forhindret i sin studsetid afsættes der ikke ny tid før næste behandling.

Det er også stadig muligt at booke 1 tilretning af pandehår tre uger efter selve behandlingen. Her gælder samme vilkår som ved studsninger. Booker man denne behandling i onlinebookingen, vil der blive opkrævet almindelig pris på dette. (85 kr)

Vi håber I kan tilvænne jer de lidt ændrede vilkår og dermed også få nemmere ved at finde tider.

De af jer som allerede har booket tider, fastholder selvfølgelig de allerede aftalte tider.