• Mandag

  9 - 18

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  9 - 18

 • Lørdag

  8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Ny salon på Valby Langgade 21

  /  Nyttig viden   /  Ny salon på Valby Langgade 21

Ny salon på Valby Langgade 21

 

Den 1.november 2019 åbnede vi butik nummer 2 på Valby Langgade 21 i Valby. Vi er meget begejstrede for vores nye lokation midt i Valbys pulserende byliv. Vi har overtaget de tidligere lokaler fra Nybolig og de passer perfekt til vores stilfulde indretning, med smukke stuklofter og store facadevinduer.

I 12 år har vi forkælet og serviceret vores kunder i Vanløse med lækre behandlinger, høj faglighed og et pusterum fra hverdagen. I valby bliver du mødt med samme ånd og det erfarne personale vil give dig en unik oplevelse af velvære og forkælelse.

Vi har indrettet lokalerne i samme stil som i Vanløse, så du kan nye din behandling i rolige omgivelser med massagestole, lækkert inventar, økologiske produkter fra https://www.oway.it/en/ og et stort udvalg af drikkevarer for enhver smag.

Vi tilbyder selvfølgelig herreklip og dameklip samt alle farvebehandlinger mm. Vi udfører også balayage, ombré og babylights.

Se alle vores behandlinger samt priser her https://frisoer-ego.dk/priser/

Vi vil være din foretrukne hårekspert og rådgiver indenfor klip, styling, farvning samt produktvalg. Vi giver en ekstraordinær oplevelse med vores faglighed og høje service. Vi skaber et frirum med forkælelse og velvære og bruger kun de bedste produkter i vores behandlinger.

Hos os kan du forvente god tid og engagerede frisører som elsker sit håndværk. Vi uddanner os løbende med kurser og har et tæt samarbejde med vores produktleverandør, så vi kan yde dig den bedste rådgivning indenfor hårpleje. Vores produkter er nøje udvalgt med tanke på dig, miljøet og vores medarbejdere.

SERVICE I FRISØR EGO ER MANGE TING. DU BLIVER MØDT MED ET SMIL SAMT EN PROFESSIONEL, KOMPETENT BETJENING. SERVICE BETYDER OGSÅ, AT VI ALTID ER IMØDEKOMMENDE OVER FOR DIG OG ALTID GØR VORES BEDSTE FOR AT GIVE DIG EN UNIK OPLEVELSE.

Du kan benytte vores onlinebooking på https://frisoer-ego.dk  

eller kontakte os på tlf. 32121011

Vi glæder os til at forkæle dig!

 

Frisør Ego

Jernbane Alle 90

2720 Vanløse

 

Frisør Ego

Valby Langgade 21

2500 Valby