• Mandag

  9 - 18

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  9 - 18

 • Lørdag

  8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Information vedrørende genåbning

  /  Nyttig viden   /  Information vedrørende genåbning

Information vedrørende genåbning

Kære kunder.

 

Vi venter selvfølgelig spændt på ny information om en snarlig genåbning. Vi håber, vi er tilbage efter påske og vi glæder os så meget til at se jer alle og ikke mindst få gang i vores sakse og hverdag igen.

 

Vi ved endnu ikke hvilke restriktioner vi kommer tilbage til. Men vi må nok antage at afstand og antal besøgende er skærpet. Derfor har vi også måttet ændre i vores bookinger, således at vi kun kan betjene én kunde pr. frisør og ikke have klipninger imellem vores farvebehandlinger eller andre behandlinger. Dette mindsker selvfølgelig udbuddet af ledige tider så længe vi er pålagt restriktioner. Vi vil udvide vores åbningstider, i så vidt muligt omfang det harmonerer med vores familier og velbefindende. Der er intet vi hellere vil, end at servicere jer allesammen – helst så hurtigt som muligt 🙂

Vores priser er opdateret pr. 1. marts 2021 med en årlig stigning på 2,5%

Vores leverandør Oway har ligeledes opdateret deres priser og alle vores produkter vil derfor have fået en mindre prisstigning.

Vær opmærksom på, at vi er pålagt at kræve gebyr ved udlevering af poser på 4 kr.

Vi er ved at udarbejde en genanvendelig og mere holdbar løsning på dette.

 

Vi ser frem til at forkæle jer alle igen.

Mange hilsner fra os I EGO

Laura, Trine, Nathasja, Mie, Cathrine, Petrine og Annika