Frisør Ego | Det mener kunderne om Frisør EGO
Jernbane Allé 90
2720 København

[email protected]
32 12 10 11
 • Mandag

  Lukket

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  8 - 18

 • Lørdag

  (lige uger) 8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Det mener kunderne om Frisør EGO

Kunderne mener

Fortæl andre om din oplevelse i Frisør Ego og gør det nemmere for dem at vælge den rette frisør. Del din historie på GOOGLEFacebook eller Trustpilot. Vi sætter stor pris på anbefalinger og feedback.

Fem stjerner

Ren forkælelse
Tim Ottosen ● Google

Vanløses bedste frisør

Vanløses bedste frisør
Jacob Top Møller ● Google

5 stjerner

Super dygtige frisører incl. Laura, som jeg havde den glæde af, at komme under kyndige hænder af. Ren luksus, at få hovedbundsmassage af den man skal klippes af, samt rygmassage imens man sidder i deres massagestole og får vasket håret. Super professionelle og smilende piger i en lys og venlig salon Er super glad for frisuren, som jeg forlod stedet med efter endt behandling. Et sted der varmt kan anbefales... I love it. Så 5 stjerner herfra
Annette Juhl Bergkrantz ● Facebook

Supergod frisør

Supergod frisør med meget dygtige frisører, som alle er dygtige til at få dig til at føle velkommen. Man tilbydes altid noget at drikke med et stort udvalg eks. kaffe, vand, danskvand (m. og u. citrus ☺️), øl, GT m.m. Altid ledsaget af nogle små stykker sødt 😊 Man tilbydes også en ‘studs’ UB, 3-4 uger efter en klip 👏🏻👏🏻 hvilket bl.a. er én af grundene til jeg rigtig godt kan lide at komme der. Stor anbefaling herfra 👍🏻
Peter Nørskov ● Google anmeldese

Kan kun anbefales

Første, men bestemt ikke sidste gang Gik derfra med lækkerhed i håret. Kan kun anbefales!
Helle Kofod ● Facebook

Bedste service

Bedste frisøse og service! Har i årevis shoppet rundt blandt frisører i Kbh, har endelig fundet en skøn frisør med et højt fagligt niveau!
Mette Bugge ● Facebook

Søde frisører

Super søde frisører. Blev klippet af Laura som bare var super imødekommende og min klipning blev rigtig fin. Endvidere er der massage i deres stole når man får vasket hår super lækker oplevelse.
Malene Wedel Andersen ● Google

Dejlig afslappet atmosfære

Dejlig afslappet atmosfære, gode produkter og mange gode ideer og rådgivning omkring hår og frisurer.
Charlotte Klinge ● Google

Flotteste lyse reflekser

Jeg har tidligere haft uheldige frisøroplevelser, hvorfor det var med en vis nervøsitet, at jeg for første gang i dag, satte mig i stolen hos Salon Ego. Det skulle dog hurtigt vise sig, at der ikke var grund til den mindste smule bekymring, tværtimod! Laura lavede de flotteste lyse reflekser, efterfulgt af Caitlin, som klippede mig til et helt nyt og forbedret look. Deres professionelle og kompetente tilgang og arbejde gjorde, at jeg blot kunne læne mig tilbage og nyde min helt egen Ego-tid og oven i købet til en pris, der er giver mening, selv for en studerende. Intet mindre end skønt!
Maria Krath ● Facebook

Varmeste anbefalinger

Har efterhånden været kunde siden salonens åbning, og kan KUN give mine varmeste anbefalinger. ALTID smilende personale, kompetente medarbejdere, rar og usnobbet stemning og generelt SUPER service – kan slet ikke forestille mig at komme andre steder. ?
Cecilie ● Trustpilot

God service

God service og gode håndværkere. Bedste frisør oplevelse, længe ? Jeg er kæmpe fan af Salon Ego
Rikke Ravn ● Facebook