• Mandag

  Lukket

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  8 - 18

 • Lørdag

  (lige uger) 8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Det mener kunderne

  /  Det mener kunderne
Kunderne mener

Fortæl andre om din oplevelse i Frisør Ego og gør det nemmere for dem at vælge den rette frisør. Del din historie på GOOGLEFacebook eller Trustpilot. Vi sætter stor pris på anbefalinger og feedback.

Over forventningerne

Super godt sted, jeg har meget tykt og utilredeligt hår. Cathrine var dygtig til at få tyndet ud i både toppen og på siderne. Ydermere gik de over forventningen med både chokolade og noget at drikke. Jeg er ovenud tilfreds med klipningen.
Morten Knudsen ● Facebook

5 stjerner

Super dygtige frisører incl.deres elev Laura, som jeg havde den glæde af, at komme under kyndige hænder af. Ren luksus, at få hovedbundsmassage af den man skal klippes af, samt rygmassage imens man sidder i deres massagestole og får vasket håret. Super professionelle og smilende piger i en lys og venlig salon Er super glad for frisuren, som jeg forlod stedet med efter endt behandling. Et sted der varmt kan anbefales... I love it. Så 5 stjerner herfra
Annette Juhl Bergkrantz ● Facebook

Kan kun anbefales

Første, men bestemt ikke sidste gang Gik derfra med lækkerhed i håret. Kan kun anbefales!
Helle Kofod ● Facebook

Bedste service

Bedste frisøse og service! Har i årevis shoppet rundt blandt frisører i Kbh, har endelig fundet en skøn frisør med et højt fagligt niveau!
Mette Bugge ● Facebook

Søde frisører

Super søde frisører. Blev klippet af Laura som bare var super imødekommende og min klipning blev rigtig fin. Endvidere er der massage i deres stole når man får vasket hår super lækker oplevelse.
Malene Wedel Andersen ● Google

Dejlig afslappet atmosfære

Dejlig afslappet atmosfære, gode produkter og mange gode ideer og rådgivning omkring hår og frisurer.
Charlotte Klinge ● Google

Flotteste lyse reflekser

Jeg har tidligere haft uheldige frisøroplevelser, hvorfor det var med en vis nervøsitet, at jeg for første gang i dag, satte mig i stolen hos Salon Ego. Det skulle dog hurtigt vise sig, at der ikke var grund til den mindste smule bekymring, tværtimod! Laura lavede de flotteste lyse reflekser, efterfulgt af Caitlin, som klippede mig til et helt nyt og forbedret look. Deres professionelle og kompetente tilgang og arbejde gjorde, at jeg blot kunne læne mig tilbage og nyde min helt egen Ego-tid og oven i købet til en pris, der er giver mening, selv for en studerende. Intet mindre end skønt!
Maria Krath ● Facebook

Varmeste anbefalinger

Har efterhånden været kunde siden salonens åbning, og kan KUN give mine varmeste anbefalinger. ALTID smilende personale, kompetente medarbejdere, rar og usnobbet stemning og generelt SUPER service – kan slet ikke forestille mig at komme andre steder. ?
Cecilie ● Trustpilot

God service

God service og gode håndværkere. Bedste frisør oplevelse, længe ? Jeg er kæmpe fan af Salon Ego
Rikke Ravn ● Facebook

Fem stjerner

Jeg har altid haft langt hår, med undtagelse fra én gang da jeg var en lille pige hvor min kære mor klippede det kort. Jeg var nu klar til at kaste mig ud i at få kort hår og jeg ledte lidt rundt efter en frisør som kunne give mig en god vejledning. Jeg fik en aftale hos Julie i Salon Ego. Og nej hvor var hun bare sød og dygtigt. Vi snakkede først om hvordan jeg ville have det skulle se ud. Jeg viste hende et par billeder og hun kom med foreslag. Selve hårvasken, plus hårkuren var super rar og sikke en lækker massage stol man sad i ? Da selve klipningen gik igang var det med stor omhyggelighed og omhu. Hun gjorde sig virkelig umage. Hun var simpelthen så dygtig og jeg blev rigtig glad for resultatet. Jeg følte mig tryg der og glæder mig til at komme tilbage ? Fem stjerner til Julie i Salon Ego.
Leah Sephira ● Trustpilot

Meget fin oplevelse

Meget tilfredsstillende oplevelse; følte mig meget velkommen og oplevede at blive hørt. Min klipning og øvrig behandling et super tilfredsstillende – glæder mig til næste gang!
Lizet Vahl-Møller ● Facebook

Bedste anbefalinger

Jeg skal med glæde give jer mine aller varmeste og bedste anbefalinger. Jeg er kommet hos jer gennem flere år og er altid gået hjem med stor tilfredshed og et smil på læben. I kan tror at jeg anbefaler jeg hver gang jeg kan slippe afsted med det og ved at flere at mine veninder er blevet lige så glade for at komme hos jer som jeg er. Glæder mig hver gang jeg har en tid hos jer. Så vi man have fantastisk service i dejlige omgivelser så er Salon Ego stedet.
Marianne Teilmann Brix Marcussen ● Facebook
Annette Larsen
Annette Larsen
13:59 25 Feb 19
Super klip og service.
Dan Grønbæk Afsar
Dan Grønbæk Afsar
09:41 22 Dec 18
Må desværre give en dårlig anmeldelse. Valgte stedet fordi de havde fået gode anmeldelser. Fik min søn klippet. Havde... vist seks billeder af hvordan håret skulle se ud. Frisøren klippede meget forkert ifht billederne. På billederne havde vores dreng længere nakkehår. Han blev klippet helt kort. Frisøren beklagede og jeg skulle naturligvis ikke betale. Tænker dog at man som frisør skal kunne klippe efter billeder. Øvlæs mere
Thomas Hvidkjær
Thomas Hvidkjær
12:17 23 Oct 18
Dejligt sted, god klipning og skønne frisører
lise lindevang
lise lindevang
11:43 03 Sep 18
Super god oplevelse, venlig - sødt personale
Malene Wedel Andersen
Malene Wedel Andersen
14:27 08 May 18
Super søde frisører. Blev klippet af Laura som bare var super imødekommende og min klipning blev rigtig fin. Endvidere... er der massage i deres stole når man får vasket hår super lækker oplevelse.læs mere
Manon Hansen
Manon Hansen
23:22 12 Jan 18
Dejligt sted, sød frisør.Sog manglede jeg at få forelagt en pris, når frisøren siger "Dit hår kunne virkelig godt... bruge XXX, så det tænker jeg vi behandler det med... Synes du ikke?" Og så blev en klipning til 200kr. Lige pludselig til 748kr..... Jeg følte mig snydt, og det skal man sgu ikke føle sig som kunde.. der måtte de godt have vægtet kundeservice frem for dollartegn i øjnene. Så havde den sidste stjerne været der!læs mere
Se alle anmeldelser
js_loader