Salon Ego
Jernbane Allé 90
2720 København

[email protected]
32 12 10 11
 • Mandag

  Lukket

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  8 - 18

 • Lørdag

  (lige uger) 8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Lusebehandling og børneklip

  /  Nyttig viden   /  Lusebehandling og børneklip
lusebehandling

Lusebehandling og børneklip

Lusebehandling bliver aktuel

Vi oplever i stigende grad at vores yngre kunder, såsom børn eller teenagere får lusebehandling, når de kommer til aftalt klipning. Dette er frustrerende for  alle parter. Især de unge bliver forlegne eller kede af det. Forældrene synes det er irriterende at vi ikke blot kan klippe det, eller at de nu skal på apoteket midt i ulvetimen osv.

Ikke mindst er det frustrerende for os, da vi sender børnene ud, uden at opkræve penge for vores tid. Ofte bookes der en ny tid kort efter, uden at problemet er løst og vi kan derfor endnu engang sende dem frustrerede ud af døren.

Vi ønsker at afhjælpe problemet for os alle og vi er helt bevidste om, at det er enormt svært at se og bekæmpe de små bæster og det kræver ikke mindst tid og tålmodighed, hvilket kan være presset i en travl hverdag. Det er også som om, at de små kræ altid skal vise sig søndag aften kl 20 når man ikke har mere lusemiddel i huset 🙂

Få behandling

Fremover vil følgende gøre sig gældende ved booket behandling. Hvis vi finder levende lus eller vurderer at æggene ikke er døde/tørre vil vi opkræve den fulde pris for behandlingen eller tilbyde en lusekur til samme pris, udført i salonen. På denne måde får du en lusebehandling, håret behandlet og tjekket af en professionel og kan fortsætte den opfølgende behandling derhjemme med en shampoo der modvirker nye angreb. http://hhsimonsen.com/portfolio-item/krible-krable-shampoo/

Tiden er ikke spildt, du skal ikke hjem og kæmme og behandle og forhåbentlig får vi bekæmpet endnu flere tilfælde, så smitten ikke spredes til flere.

 

Læs mere om lus her https://hedrin.dk