Frisør Ego | OWAY
Jernbane Allé 90
2720 København

[email protected]
32 12 10 11
 • Mandag

  Lukket

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  8 - 18

 • Lørdag

  (lige uger) 8 - 14

 • Søndag

  Lukket

OWAY

  /  Produkter   /  OWAY
Frisør Ego | OWAY

OWAY

I vores saloner anvender vi udelukkende produkter fra Oway som er et økologisk, biodynamisk brand fra Bologna, Italien.

Hvad er OWAY

Vores valg af Oway er nøje udvalgt ud fra ønsket om at arbejde med et Økologisk produkt, som samtidig præsterer det vi har brug for, til at kunne udføre vores daglige behandlinger og grundige rådgivning til vores kunder, så I kan have et velplejet og sundt resultat imellem jeres behandlinger. Oway produceres i Bologna og efter at have besøgt deres fantastiske, biodynamiske marker samt flere saloner i Bologna, var valget ikke svært. Vi har ikke tidligere oplevet et Økologisk produkt præstere så godt som Oway og vi ønsker at træffe et mere bevidst valg for vores kunder og medarbejderes sundhed.

Hvad betyder Oway

Oway står for Organic Way, og er ligesom navnet antyder, et bæredygtigt, økologisk mærke, fremstillet af naturens egne ingredienser.
De nøje udvalgte ingredienser stammer fra en biodynamisk gård i Bologna, som ikke anvender pesticider, herbicider eller syntetisk gødning. Læs mere om Ortofficina her Ortofficina

 

Oway udvikler produkter med en meget høj koncentration af naturlige, økologiske, og biodynamiske aktive ingredienser, som sker ved omhyggelig udvælgelse. Produkterne er fremstillet i henhold til de nyeste principper for grøn og ren kemi, som sikrer de bedste resultater. Oways produkter er fri for parabener, petroleum, phthalater, kunstige farvestoffer, EDTA/syntetiske duftstoffer, vaseline, paraffin, genmodificerede ingredienser, gas/spray, PEG/PPG/BG/ eller SLS/SLES.
Produkternes høje kvalitet skaber fremragende resultater, og yderligere har Oway valgt kun at bruge den mest nødvendige emballage, for at skåne miljøet. Al emballage er produceret af 100% genbrugsglas og genbrugsaluminium. Det er også muligt at benytte sig af refill i salonen hvis du vil spare mest muligt på emballagen.

 

OWAY farvebehandlinger

Oways farvesystem sikrer dit hår er velplejet og sundt efter endt farvebehandling og er samtidig skånsomt mod dig, din frisør samt miljøet.

Det første plejende ammoniakfrie farvesystem indeholdende biodynamiske ingredienser. Er 3 år i træk kåret til bedste naturlige hårfarver. De dækker grå hår helt, giver en forbløffende glans samtidig med at din hovedbund bliver plejet. Dvs. at selv den mest sarte hovedbund ville kunne tåle farve fra OWay.

Oway HCOLOR

Professionelle økologiske hårfarver med biodynamiske, fairtrade ingredienser og rene æteriske olier. Vælg mellem 95 ammoniakfrie nuancer som dækker grå hår og tilfører håret glans og styrke selv efter vedvarende farvning.

HNECTAR Toning

En innovativ og nektarbaseret toning og behandling, med økologiske Elderbær, Mallow planter og Yerba Maté. Vælg mellem 34 nuancer af denne plejende hårfarve hvis du ønsker et mere let resultat.

PHYTOBUTTER lysningscreme

Nærende og ammoniakfri lysningscreme, som indeholder Kukui smør og økologiske æteriske olier, til en effektiv lysning, der er blid for selv de mest følsomme hovedbunde og yderst skånsom for hårstrået. Du kan gentage dine lysninger uden at håret nedbrydes eller svækkes. Du bevarer din glans og fulde styrke i håret.

Se også Balayage