Frisør Ego | Vi vælger Organic Way - Derfor skal du vælge os
Jernbane Allé 90
2720 København

[email protected]
32 12 10 11
 • Mandag

  Lukket

 • Tirsdag

  9 - 20

 • Onsdag

  9 - 18

 • Torsdag

  9 - 18

 • Friday

  8 - 18

 • Lørdag

  (lige uger) 8 - 14

 • Søndag

  Lukket

Vi vælger Organic Way – Derfor skal du vælge os

Frisør Ego | Vi vælger Organic Way - Derfor skal du vælge os

Vi vælger Organic Way – Derfor skal du vælge os

.

I vores salon anvender vi udelukkende produkter fra Oway som er et økologisk, biodynamisk brand fra Bologna, Italien.

Vi vælger Organic way

Vores valg af Oway er nøje udvalgt ud fra ønsket om at arbejde med et økologisk produkt, som samtidig præsterer det vi har brug for, til at kunne udføre vores daglige behandlinger og grundige rådgivning til vores kunder, så I kan have et velplejet og sundt resultat imellem jeres behandlinger og i vores behandling af jeres hår. Vi har ikke tidligere oplevet et økologisk produkt præstere så godt som Oway og vi ønsker at træffe et mere bevidst valg for vores kunder og medarbejderes sundhed.

Hvad betyder Oway

Oway står for Organic Way, og er ligesom navnet antyder, et bæredygtigt, økologisk mærke, fremstillet af naturens egne ingredienser.
De nøje udvalgte ingredienser stammer fra en biodynamisk gård i Bologna, som ikke anvender pesticider, herbicider eller syntetisk gødning. Læs mere om Ortofficina her Ortofficina

 

Oway udvikler produkter med en meget høj koncentration af naturlige, økologiske, og biodynamiske aktive ingredienser, som sker ved omhyggelig udvælgelse. Produkterne er fremstillet i henhold til de nyeste principper for grøn og ren kemi, som sikrer de bedste resultater. Oways produkter er fri for parabener, petroleum, phthalater, kunstige farvestoffer, EDTA/syntetiske duftstoffer, vaseline, paraffin, genmodificerede ingredienser, gas/spray, PEG/PPG/BG/ eller SLS/SLES.
Produkternes høje kvalitet skaber fremragende resultater, og yderligere har Oway valgt kun at bruge den mest nødvendige emballage, for at skåne miljøet. Al emballage er produceret af 100% genbrugsglas og genbrugsaluminium.

Historien om oway

Frisør Ego | Vi vælger Organic Way - Derfor skal du vælge os

Hvad er biodynamik ? 

Den biodynamiske metode er den reneste måde at dyrke på. Fri for pesticider, herbicider, insekticider og syntetisk gødning, som der anvendes i konventionelt landbrug. Den dybe forbindelse med naturen og den fulde respekt for dens rytmer giver dem mulighed for at få de mest koncentrerede, effektive og aktive ingredienser.

 

 

De tre centrale principper for biodynamisk landbrug:

* Hold planter sunde uden brug af kemiske stoffer
* Hold jorden frugtbar og klar til dyrkning ved hjælp af biodynamiske præparater og energien fra universet.
* Stol på månens indflydelse for korrekt såning og høstning og få ingredienser der er rige på aktive og næringsrige elementer.

Oprindelse af principperne med Rudolf Steiner

Rudolf Steiner, grundlægger af Steiner-medicin og Waldorf-uddannelse, gav liv til biodynamik i 1924 – han ville frigøre landmænd for kemiske produkter i befrugtning og plantebeskyttelse.

Biodynamisk landbrug og økologisk landbrug.

Frisør Ego | Vi vælger Organic Way - Derfor skal du vælge os

Økologisk landbrug undgår brug af kemikalier, beskytter og fungerer til gavn for det fælles miljø og bruger naturlige og miljømæssige ressourcer, med det formål at bevare fremtidige generationer og afviser uforudsigelige teknologier, såsom GMO’er.
Biodynamisk landbrug hviler på de faste elementer i den økologiske metode og viderefører Steiners lære, beskrevet i de følgende afsnit.
En gård, der praktiserer biodynamisk landbrug, betragtes som en levende organisme. Planteproduktionen integreres med dyreavlen, som giver den rette gødning til afgrøderne.

Den Primære betydning af biodiversitet og landmandens rolle.

Den biodynamiske metode opfatter virksomheden som en levende organisk enhed, hvor flere andre organismer, der udgør den (skov, eng, marker, haver, dyr, planter, hække, frugttræer, nyttige insekter, kompostbunke, regnorme,humus) arbejder i harmoni sammenspillet, gennem deres forskellige økologiske funktioner og gør systemet dynamisk og produktivt.
Landmanden har en stor rolle som et åndeligt princip, der organiserer hele systemets aktivitet.
Hans/hendes måde at drive landbruget på, skal være baseret på den daglige observation af samspillet mellem alle de levende væsener der er til stede, og med hensyntagen til den tætte kombination der findes mellem jorden og universet

Biodynamiske forberedelser 

En del af biodynamikernes arbejde består i, at bruge specifikke præparater fra jord og planter, stimulere den naturlige mineralisering og humusdannende proces. På denne måde holdes jorden på sit maksimale fertilitetsniveau, hvilket gør den velegnet til dyrkning af afgrøder, der er i stand til at vokse sig sunde og levedygtige absolut uden kemiske stoffer. Humus i jorden er organiske materialer i stærkt nedbrudt form, og det er kernen i sund jord med masser af energi og næring til planterne.

Kompostbunken.
Kompostbunken opnås fra organisk landbrugsaffald, som giver en naturlig gødningsaktivitet. Efter denne praksis tilføjes der specifikke biodynamiske præparater ved at aktivere fermenteringsprocessen.

Frisør Ego | Vi vælger Organic Way - Derfor skal du vælge os

Vandvitalisering.
Vitalisering er en grundlæggende praksis for biodynamisk landbrug. Det består af at gøre stofferne aktive gennem deres fortynding med vand gennem kraftig omrøring.
Vitalisering af ​​de biodynamiske præparater, der skal leveres, sker ved at omrøre vandet med en roterende bevægelse, skiftevis med uret og mod uret.
Vandet bliver således fyldt med energi, bevægelse og ilt, inden det sprøjtes på markerne.

Naturlige rytmer og Månefaser

Naturen er ikke kun det, der findes på jorden, men også det, der er over os. Når vi løfter vores øjne mod himlen, er der en magtfuld og mystisk stjerne, der holder øje med menneskers og planternes liv: MÅNEN.
Det dybe bånd til naturen og den fulde respekt for månens rytmer fører biodynamiske landmænd til at følge de kosmiske og månemæssige cyklusser, baseret på en præcis astronomisk kalender.
I den voksende månefase (fra nymåne til fuldmåne) bevæger væsken sig i planterne konstant og øger optagelsen af næring. Rødderne er designet til at absorbere næringsstoffer og planter vokser kraftigt. Det er det perfekte tidspunkt at så frugt, frø eller blomsterplanter eller til at skære kviste til podning. Planter er her frodige og stærke. Det er beviseligt, at selv frugt, hvis det høstes på dette præcise tidspunkt, forbliver friskere og saftigere i en længere periode.
Med den aftagende måne (fra fuldmåne til nymåne) bremses rytmer, og jorden hviler: Det er tid til plantning, i denne månefase rodfæstes planterne godt og forbindes hurtigt med jorden. Takket være den aftagende måne ophobes næringsstofferne i rødderne.  Hvis du vil skære buske og træer eller tilså enge, græsgange og frugtplantager, er dette den ideelle periode at gøre det.

Frisør Ego | Vi vælger Organic Way - Derfor skal du vælge os

Ingredienserne i Oway produkterne.

Hos Oway planter, høstes og forarbejdes medicinske urter for at få fremstillet de dyrebare ingredienser til deres produkter.
De fremstiller selv, rene æteriske olier, som er damp destilleret fra de tørrede biodynamiske planter uden opløsningsmidler. Olierne bruger de som aktive ingredienser og som helt naturlige duftstoffer og afskaffer derved syntetiske duftstoffer.
Vandet fra destillation af æteriske olier, kan også anvendes og de har mange virkningsfulde egenskaber, som er vigtige ingredienser i deres produkter.
Mikroniserede rene planter, der er koldt malet (uden opløsningsmidler), for at bevare deres egenskaber intakte – bruger de som virkningsfulde ingredienser i bla. Deres hudcremer.

Fra dyrkningen på deres 50.000 m2 store område, får de planter, som de i deres egen laboratorier omdanner til unikke Oway-ingredienser. Derudover samarbejder de med andre biodynamiske og økologiske avlere for at garantere rene, planteafledte ingredienser i alle Oway produkter. For eksempel er citrusfrugterne i de skønne produkter fra det sydlige Italien.
Ortofficina er ikke kun en gård, men en oplevelse af harmoni med naturen, samt af menneskers sundhed og velvære.

 

OWAY farvebehandlinger

Oways farvesystem sikrer dit hår er velplejet og sundt efter endt farvebehandling. Det er samtidig skånsomt mod dig, din frisør samt miljøet.

Det første plejende ammoniakfrie farvesystem indeholdende biodynamiske ingredienser. Er 4 år i træk kåret til bedste naturlige hårfarver. De giver en forbløffende glans samtidig med at din hovedbund forbliver plejet. Dvs. at selv den mest sarte hovedbund ville kunne tåle farve fra OWay.

Oway HCOLOR

Professionelle økologiske hårfarver med biodynamiske, fairtrade ingredienser og rene æteriske olier. Vælg mellem 95 ammoniakfrie nuancer som dækker grå hår og tilfører håret glans og styrke selv efter vedvarende farvning.

HNECTAR Toning

En innovativ og nektarbaseret toning og behandling, med økologiske Elderbær, Mallow planter og Yerba Maté samt lipidesmør. Vælg mellem 34 nuancer af denne plejende hårfarve hvis du ønsker et mere let resultat.

PHYTOBUTTER lysningscreme

Ammoniakfri lysningscreme, som indeholder Kukui smør og økologiske æteriske olier. Medfører en effektiv lysning, der er blid for selv de mest følsomme hovedbunde og yderst skånsom for hårstrået. Du kan gentage dine lysninger uden at håret nedbrydes eller svækkes. Du bevarer din glans og fulde styrke i håret.

Se også Balayage